Nodus ICT Solutions d.o.o

DOSTAVA

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem www.povoljniracunari.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 1-3 radna dana od prijema porudžbine, kurirskim službama BEX, AKS i Post Express a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 30000 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje 600 RSD za standardne artikle manje težine do 2kg . Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu BEX i Post Exporess kurirske službe u zavisnosti od proizvoda.
https://www.bex.rs/cenovnikusluga.php
http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 18 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +38163337760 ili putem e-mail adrese info@povoljniračunari.rs.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Isporuka u inostranstvo:

Ako je Vaše prebivalište na adresi koja se nalazi van teritorije Srbije, artikle iz naše ponude isporučujemo putem Post Express-a. a vreme dostave pošiljke je do 7 dana. Trenutno postoji mogućnost dostave u inostranstvo samo u određenim državama, detaljnije na sajt Post Express-a. http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-medjunarodni-saobracaj.asp

Plaćanje poručene robe moguće je isključivo online platnim karticama, u lokalnoj valuti Republike Srbije. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije . Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Troškovi dostave u gore navedene države, za sve porudžbine koji prelaze iznos od 600 eura u protivdinarskoj vrednosti po kursu Narodne Banke Srbije koji važi u trenutku plaćanja, se ne plaćaju, dok za porudžbine čiji je iznos manji od 600 eura, dostava se naplaćuje po važećom cenovniku kurirske službe.http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/ems-cene-zemlje-zone.asp

 

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da tražena roba nije baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje iz magacina.

 

Plaćanje pouzećem bitna napomena!

 

Ukoliko ste odabrali opciju da platite robu pouzećem biće vam obračunato dodatnih 2% na ukupnu vrednost pošiljke zbog troškova prenosa novca.

 

Ukoliko poručite željene artikle do 12h.

Istog dana možete da očekujete vaš paket.

Važi samo za teritoriju Beograd-Pančevo i to za označene artikle

 

SVA TEHNIKA NA KLIK OD TEBE

Nodus ICT Solutions d.o.o © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.