Nodus ICT Solutions d.o.o

Maxlife PLA filamenti za 3D olovku set 100m (10 boja x 10 m)

Šifra: 62491
MP cena: 2.520,00 rsd.
Web cena: 1.800,00 rsd.
Ušteda: 720,00 rsd.
Sve cene na prodavnici su izražene sa PDV-om.
 Količina 

MaXlife filamenti su dopuni za MXPP-100 i MXPP-110 3D olovke. Reč je o proizvodima prečnika 1,75 mm od PLA. Umetci su dugački 10m. Komplet ima dve varijante: 10 i 20 komada, po 10m.
PLA filamenti za 3D olovku za 3D crtanje 
       • Filament je za olovku za 3D štampu koja se koristi za topljenje plastike na visokoj temperaturi.      • Koristi se za crtanje 3D predmeta sa papira u stvarni život.


Zašto je PLA bolji od ABS žice za 3D crtanjePLA i ABS su najčešći materijali koji se koriste za 3D modeliranje i crtanje. Oba ova materijala su termoplasti, koji se tope kroz 3D olovku u stanje za oblikovanje, a zatim se vraćaju u čvrsti oblik kada se ohlade, i ostavljaju za sobom divne 3D kreacije sa sjajnim završecima.
No međutim, postoje značajne razlike kada se uporede ova dva materijala.
ABS materijal je standardna termoplastika, dok PLA dobijamo iz obnovljivih prirodnih izvora kao što su kukuruzni skrob ili šećerna trska. Ovo je jedna od najpopularnijih i najzdravijih bioplastika, koja se naširoko koristi za razne primene poput izrade predmeta za domaćinstvo, pa čak i u medicinske svrhe.
Ovo čini PLA idealnim materijalom za 3D štampu sa posebnim estetskim zahtevima. Pogodniji je za delove sa vrlo finim detaljima, zbog niže temperature štampe i lakši je za štampanje od ABS-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model: MaXlife
Boja Višebojno
Dužina: 10m/kom
Količina: 10 kom
Garancija 24 meseca
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Nodus ICT Solutions d.o.o © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.